MyBB Nederland
MyBB 1.6.7 - Afdrukversie

+- MyBB Nederland (http://mybbnederland.nl)
+-- Forum: Het forum (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Nieuws (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: MyBB 1.6.7 (/showthread.php?tid=134)MyBB 1.6.7 - koenwi - 04-02-2012 04:07 PM

MyBB 1.6.7 is beschikbaar.
Deze versie is te downloaden op: http://mybboard.nl/downloads.html

MyBB 1.6.7 is een beveiligings- en feature update van de MyBB 1.6.x serie. Deze lost 5 lage risico beveiligingsproblemen en meer dan 70 fouten op. Daarnaast voorziet deze update ook in enkele nieuwe features zoals:
  • Eigen moderator tools permissies
  • Inloggen met gebruikersnaam en/of E-mailadres
  • Toon forum regels
  • ... (Volledige lijst)

Update
Zorg ervoor dat voor u begint met het updaten van uw forum, u een backup heeft van al uw bestanden en database. Wanneer u veranderingen heeft aangebracht aan bestanden (Inc. vertalingen) is het belangrijk dat u een changelog heeft zodat u indien nodig deze wijzigingen terug kan aanbrengen na de update.

MyBB 1.6.6 naar 1.6.7: MyBB 1.x.x naar 1.6.7:
U bent verplicht om het upgrade script te runnen voor 1.6.7. Na het vervangen van de bestanden hierboven, verwijdert u het "lock" bestand in forum_root/install/, bezoek dan forum_root/install/ en volg de instructies (waar forum_root het webadres voor uw forum is). Vergeet niet om eerst een backup van uw forum en database te maken voor het uitvoeren van deze upgrade. Er zijn verschillende taalpakketten & sjablonen veranderd in deze versie.

Taal Veranderingen
In MyBB 1.6.7 zijn er wijzigingen aan verschillende taalpakketten gebeurt. Het is dus belangrijk dat u uw taalpakketten zeker update. Indien u uw upgrade of nieuwe versie van MyBB op deze website download, zitten de gewijzigde bestanden standaard bij in het pakket, als u uw update gedaan heeft via de officiƫle mybb.com website moet u dit nog manueel doen.Voor meer info verwijzen wij u door naar het officiƫle MyBB blog: http://blog.mybb.com/2012/04/01/mybb-1-6-7-update-1-8-development/
Volg alle updates op twitter: http://twitter.com/mybbnl