MyBB Nederland
MyBB 1.6.9 - Afdrukversie

+- MyBB Nederland (http://mybbnederland.nl)
+-- Forum: Het forum (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Nieuws (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: MyBB 1.6.9 (/showthread.php?tid=184)MyBB 1.6.9 - koenwi - 12-15-2012 11:46 AM

MyBB 1.6.9 is beschikbaar.
Deze versie is te downloaden op: http://mybboard.nl/downloads.html

MyBB 1.6.9 is een beveiligingsupdate van de MyBB 1.6.x serie. Deze lost 1 hoog & 1 middelmatig risico beveiligingsproblemen en 1 fout op:
  • Een SQL-kwetsbaarheid bij het bewerken van een post
  • CAPTCHA-systemen niet effectief, hierdoor is brute-force mogelijk
  • Een probleem met de editor in Firefox 16 en hoger

Update
Zorg ervoor dat voor u begint met het updaten van uw forum, u een backup heeft van al uw bestanden en database. Wanneer u veranderingen heeft aangebracht aan bestanden (Inc. vertalingen) is het belangrijk dat u een changelog heeft zodat u indien nodig deze wijzigingen terug kan aanbrengen na de update.

MyBB 1.6.8 naar 1.6.9: MyBB 1.x.x naar 1.6.9:
U bent verplicht om het upgrade script te runnen voor 1.6.9. Na het vervangen van de bestanden hierboven, verwijdert u het "lock" bestand in forum_root/install/, bezoek dan forum_root/install/ en volg de instructies (waar forum_root het webadres voor uw forum is). Vergeet niet om eerst een backup van uw forum en database te maken voor het uitvoeren van deze upgrade. Er zijn verschillende taalpakketten & sjablonen veranderd in deze versie.

Taal Veranderingen
In MyBB 1.6.9 zijn er wijzigingen aan verschillende taalpakketten gebeurt. Het is dus belangrijk dat u uw taalpakketten zeker update. Indien u uw upgrade of nieuwe versie van MyBB op deze website download, zitten de gewijzigde bestanden standaard bij in het pakket, als u uw update gedaan heeft via de officiƫle mybb.com website moet u dit nog manueel doen.Voor meer info verwijzen wij u door naar het officiƫle MyBB blog: http://blog.mybb.com/2012/12/14/mybb-1-6-9-security-release/
Volg alle updates op twitter: http://twitter.com/mybbnl