MyBB Nederland
MyBB 1.6.11 Security Update - Afdrukversie

+- MyBB Nederland (http://mybbnederland.nl)
+-- Forum: Het forum (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Nieuws (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: MyBB 1.6.11 Security Update (/showthread.php?tid=303)MyBB 1.6.11 Security Update - koenwi - 10-08-2013 06:47 PM

MyBB 1.6.11 is beschikbaar.
Deze versie is te downloaden op: http://mybboard.nl/downloads.html

MyBB 1.6.11 is een beveiligingsupdate van de MyBB 1.6.x serie. Deze lost 5 beveiligingsproblemen, waarvan 1 groot beveiligingsprobleem en 65 gerapporteerde problemen op. (Volledige lijst)

Update
Zorg ervoor dat voor u begint met het updaten van uw forum, u een backup heeft van al uw bestanden en database. Wanneer u veranderingen heeft aangebracht aan bestanden (Inc. vertalingen) is het belangrijk dat u een changelog heeft zodat u indien nodig deze wijzigingen terug kan aanbrengen na de update.

MyBB 1.6.10 naar 1.6.11: MyBB 1.x.x naar 1.6.11:
U bent verplicht om het upgrade script te runnen voor 1.6.11. Na het vervangen van de bestanden hierboven, verwijdert u indien nodig het "lock" bestand in forum_root/install/, bezoek dan forum_root/install/ en volg de instructies (waar forum_root het webadres voor uw forum is). Vergeet niet om eerst een backup van uw forum en database te maken voor het uitvoeren van deze upgrade. Er zijn 4 taalpakketten & 5 sjablonen veranderd in deze versie.

Taal Veranderingen
In MyBB 1.6.11 zijn er wijzigingen aan 4 taalpakketten gebeurt. Het is dus belangrijk dat u uw taalpakketten zeker update.
Indien u uw upgrade of nieuwe versie van MyBB op deze website download, zitten de gewijzigde bestanden standaard bij in het pakket. Als u uw update gedaan heeft via de officiƫle mybb.com website moet u dit nog manueel doen. Een losse MyBB vertaling kan u altijd downloaden op: http://mybboard.nl/downloads.htmlVoor meer info verwijzen wij u door naar het officiƫle MyBB blog: http://blog.mybb.com/2013/10/08/mybb-1-6-11-released-security-maintenance-release/
Volg alle updates op twitter: http://twitter.com/mybbnl