Het is nu 10-16-2021, 05:49 PM Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)


Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 0 stem(men) - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Installatie Forum in andere map zetten
11-24-2011, 09:51 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 11-24-2011 om 10:22 AM door check.)
Bericht: #31
RE: Forum in andere map zetten
(11-24-2011 01:13 AM)koenwi schreef:  Bij 'sjablonen en themas' => sjablonen (menu links) => *naam thema dat je gebruikt* => Post Bit Sjablonen => postbit

Daar vind je: {$post['button_multiquote']}
En daar plaats je achter of voor:
<a href='newreply.php?tid={$tid}'><img src='images/dutch/newreply.gif' /></a>
Waarbij je images/dutch/postbit_quote.gif waarschijnlijk nog moet aanpassen met de url van je thema. Dat kan je vinden door rechts te klikken op de afbeelding die je daarvoor wil, eigenschappen en dan het relatieve pad te kiezen (dus pas vanaf images))

De tekst van de algemene voorwaarden kan je aanpassen bij instellingen => taalpakketten (menu links) => nederlands => member => agreement_1 - 5


Dus ik ga naar het bestand ['button_multiquote'] en kies voor bewerken en zet in de html <a href='newreply.php?tid={$tid}'><img src='images/dutch/newreply.gif' /></a> ervoor of achter?

Vond die multiquote al een raar knopje. Als ik er zo van af kan komen perfect! Ik ga het vanavond proberen als hetgeen ik hierboven zet goed is.


Nog even snel voor het werk;

De ruimte boven de pijl, kan ik deze verwijderen? Is gewoon een cm. van het beeld dat ik zo weggooi.

Dus ik zou graag het zwarte gemaakt deel en de waardering met nieuw reply button op 1 regel zien.


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 10:45 AM
Bericht: #32
RE: Forum in andere map zetten
In het onderdeel 'postbit' vind je een overzicht van alle knoppen die bij een post staan, best kan je ze daar dus allemaal bijplaatsen/weghalen.

Dat kleiner maken kan bij 'sjablonen en themas' => sjablonen => *thema dat je gebruikt* => show threat sjablonen => showthread_ratethread

Daar vind je: <div style="margin-top: 6px; padding-right: 10px;" class="float_right">
En kun je van 6px bv: -30px maken zodat deze hoger komt. (Mogelijk is -30 nog te laag en moet je er -60 van maken ofzo, daar moet je zelf wat mee spelen.)

De knop kan je aanpassen bij showthread_newreply
Daar kan je in het begin dit plaatsen: <P STYLE="margin-top: -30px">
en achteraan </p>

Maar je zit dan wel met het nadeel als je bv deze discussie bekijkt, dat de naam van de discussie door beoordeling en nieuwe reactie gaat lopen. Je zit vrij snel aan een lange naam. Want nu is het onder dat zwart (de naam van de discussie) leeg bij jou, maar vanaf er meer dan 1 pagina is, komt er een paginanummer onder te staan.

Mvg / kind regards
At Volg MyBB NL op Twitter
[Afbeelding: vote-for-mybb.gif]
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 07:22 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 11-24-2011 om 08:19 PM door check.)
Bericht: #33
RE: Forum in andere map zetten
(11-24-2011 10:45 AM)koenwi schreef:  In het onderdeel 'postbit' vind je een overzicht van alle knoppen die bij een post staan, best kan je ze daar dus allemaal bijplaatsen/weghalen.

Dat kleiner maken kan bij 'sjablonen en themas' => sjablonen => *thema dat je gebruikt* => show threat sjablonen => showthread_ratethread

Daar vind je: <div style="margin-top: 6px; padding-right: 10px;" class="float_right">
En kun je van 6px bv: -30px maken zodat deze hoger komt. (Mogelijk is -30 nog te laag en moet je er -60 van maken ofzo, daar moet je zelf wat mee spelen.)

De knop kan je aanpassen bij showthread_newreply
Daar kan je in het begin dit plaatsen: <P STYLE="margin-top: -30px">
en achteraan </p>

Maar je zit dan wel met het nadeel als je bv deze discussie bekijkt, dat de naam van de discussie door beoordeling en nieuwe reactie gaat lopen. Je zit vrij snel aan een lange naam. Want nu is het onder dat zwart (de naam van de discussie) leeg bij jou, maar vanaf er meer dan 1 pagina is, komt er een paginanummer onder te staan.

Ha geniaal dit. Zit ik alles te bewerken zie ik nu pas je laatste alinea.. Big Grin

Alles dus maar terug gezet, heb geen zin in fouten achteraf.

Ga nu even kijken naar de buttons.

En hier ben ik weer met de volgende vraag.

In de bijlage zie je de header.

Nu zou ik graag in het zwarte deel wat meer teksten willen zetten met hierin links naar andere pagina;s van andere sites. Of 1 regel "Terug naar ........."met daaronder de link naar de pagina.


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 08:42 PM
Bericht: #34
RE: Forum in andere map zetten
Op je beheerdersCS => sjablonen en themas => sjablonen (links) => *Thema's die je gebruikt* => header sjablonen => header
(Er zit dus logica in het systeem waar je het ongeveer kan vinden.)
Daar zie je:
<div class="menu">
<ul>
<li>...</li>
<li>...</li>
...


Je kan daar bij die groep <li>'s er gewoon enkele bijplaatsen bv:
<li><a href="http://mijnsite.nl"> Dit is een link naar mijn site </a></li>

Mvg / kind regards
At Volg MyBB NL op Twitter
[Afbeelding: vote-for-mybb.gif]
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 08:46 PM
Bericht: #35
RE: Forum in andere map zetten
Die jij dit helemaal alleen trouwens? Zo ja diep respect!
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 08:57 PM
Bericht: #36
RE: Forum in andere map zetten
Wat helemaal alleen? De antwoorden die ik aan je geef wel natuurlijk.
De forumsoftware is een product van de mybb.com community en hier zijn er ook wel moderators en anders leden die veel van mybb afweten en anderen dus ook verder helpen.

Mvg / kind regards
At Volg MyBB NL op Twitter
[Afbeelding: vote-for-mybb.gif]
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 09:15 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 11-24-2011 om 09:52 PM door check.)
Bericht: #37
RE: Forum in andere map zetten
(11-24-2011 08:57 PM)koenwi schreef:  Wat helemaal alleen? De antwoorden die ik aan je geef wel natuurlijk.
De forumsoftware is een product van de mybb.com community en hier zijn er ook wel moderators en anders leden die veel van mybb afweten en anderen dus ook verder helpen.

Ok dacht even dat je dit alleen deed.

Maar dan nog Wink

Bovenstaande is ook gelukt. Supah!


Oja en wat wordt de code als ik de link in een andere pagina wil laten openen of in een nieuw tabblad?

<li><a href="http://twitter.com/groeten"> Twitter </a></li>
En mijn volgende vraag.

Als ik jullie site op heb staan en ik maak het venster kleiner dan wordt de site niet in elkaar gedrukt maar blijft hij een vaste grootte houden.

Als ik de mijne ervoor heb en dan het venster in elkaar druk drukt deze net zo hard de site in elkaar. Dit ziet er dus niet uit. Hoe kan ik een vast frameformaat instellen?
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 10:13 PM
Bericht: #38
RE: Forum in andere map zetten
De link:
<li><a href="http://twitter.com/groeten" target="_blank"> Twitter </a></li>

Een vaste breedte kan je kiezen bij 'sjablonen en themas' => *thema dat je gebruikt* => global.css => #container.
Daar kun je bij width: een vaste waarde invullen, bv: 1000px
Als je wil dat je site een minimum breedte heeft, maar wel bij grote schermen breder mag zijn, dan plaats je gewoon in het vak rechts het volgende onderaan bij: min-width:1000px; (en laat je de waarde die bij width links stond gewoon staan.)

Mvg / kind regards
At Volg MyBB NL op Twitter
[Afbeelding: vote-for-mybb.gif]
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 10:43 PM
Bericht: #39
RE: Forum in andere map zetten
Sjonge hey wat ben ik blij met deze site en vooral met jou. Zonder hulp was het echt een drama geworden.

Nog een vraagje. Hoe krijg ik het frame van het witte ding met daarin aanmelden afmelden etc. in een ander formaat? Welke file moet ik daarvoor gebruiken?

PS: als alles klaar is stuur ik je de link. Nu nog even alles bedekken. Heeft een reden.


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-24-2011, 11:26 PM
Bericht: #40
RE: Forum in andere map zetten
Die kan je aanpassen bij 'sjablonen en themas' => *thema dat je gebruikt* => global.css => #panel
Daar de width.

Mvg / kind regards
At Volg MyBB NL op Twitter
[Afbeelding: vote-for-mybb.gif]
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)